Pages

Wednesday, 8 May 2013

GM KLANG

Dah lama GM klang wujud di Bukit Tinggi Klang
Tapi ija tak pernah masuk
setiap kali lalu nak gi JJ Bukit Tinggi,
Kita orang selalu tertanya tanya... apa ada kat sini ek
Orang kata macam macam adaaaa

Cuti hari Buruh hari tuh plan nak cari beg Dania untuk swimming class dia
Nak plak Barbie, pulaknya selipar Barbie pun dah terkopek, ppun dia nak yg sama
Selipar tu abg sepupunya yang beli
Memandangkan semuanya nak yang Barbie, kenalah cari yang fake one...
sebab ongkos tak berapa nak lebat kan
Sebenarnya malas nak manjakan sangat dengan original Barbie

Sampai nya di sana, sesaknya orang
Memang macam macam ada
cuma tak der ikan ayam daging sayur jer
malangnya yang di cari tak berkenan di hati
Dapatnya beg Hello Kitty RM 15 ok laah kan
pastu dapat baju tidur Hello Kitty  RM20 pun ok lah jugak
Papanya dapat purse..
Tapi yang best dapat sticker Barbie yang besar dengan harga RM2 dan yg kecik RM1
yang ni sangat sangat ok... tapi yang tak ok kakak Tisya
siap warning adiknya jangan tampal kat bilik..
Adiknya kata kakak tampal gambar Bruno Mars boleh plak
disebabkan sharing bilik.. kakak kena agree lah

RM2


RM1
Dah lama tak tiup belon ni... nostalgia betul... jumpa kat GM Klang.. yg ni ija yg nak main... hehehe



2 comments:

  1. Saya pun tak pernah masuk GM Klang ni!!! Walaupun selalu sangat lalu depan tu..hahaha..

    ReplyDelete
  2. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete