Pages

Monday, 2 April 2012

ALHAMDULILLAH, HASRAT TERCAPAI

Selepas di tenung2 ditilik2 ditimbang timbang,
melihat pro n cons
finally terbeli lah juga apa yg di hasratkan
Dengan tawaran harga yg murah + free casing dan screen protector
telah menundukkan nafsu ku.
Duit kutu dah dalam tangan... apa lagi yg perlu ku tunggu
pejam mata, pekakkan telinga,
Dan akhirnya ia berada di dalam dakapan ku
Its a reward for myself..
Ku bawa tidur... ku belai dan ku sayang sayang
Jadilah peneman setia ku
walau kekadang terpaksa melayan karenah Tisya dan Dania...

Galaxy Tab 7.0 Plus in da houssseeeeee... yippieeee

4 comments:

  1. last week ada samsung fair di SACC Mall, kebetulan jumaat lepas gi bayar maxis kat tingkat 2, terpandang fair ni kat perkarangan SACC MALL.. nawaitu sebenar jalan2. then tgk rege RM1299... hg sebenar RM1599 (survey di beberapa kedai telepon) pastu sabtu gi lagi, tawar2 ngan tokey dia Mr Chris.. dia kata RM1290 dia kasi free casing yg rege RM200++ dan screen protector. dag dig dug dah hati ni... tanya plak samsung Galaxy W rege RM899.. hubby kata grab jer Galaxy 7.0 plus kalau dia bagi murah mcm tuh... yg tertarik sbb dia bagi free casing yg mahal tuh... pahtu dia siap bg service free utk donload game dan masukkan apa apa yg patut... tk mau pikir2 lagi trus capai lor...

    ReplyDelete
  2. Wah..hebat biras ku..nakkkkkkkkk...tengok jah...he!he..best tuh..hok lamo tohok mano..????lepar sini takpo..

    ReplyDelete
  3. ni kawe paka broadband jah.. tepon tetap hok lamo... tunggu habis hayat baru beli ...

    ReplyDelete